Boehringer Intervisiegroepen

Boehringer Ingelheim Animal Health en ICOVet

Boehringer Ingelheim is een belangrijke samenwerkingspartner van ICOVet. De Boehringer Intervisiegroepen is een bekend begrip binnen veterinair Nederland; een initiatief voor en door dierenartsen. Boehringer Ingelheim faciliteert de bijeenkomsten al sinds jaar en dag.

 

 

Boehringer Intervisiegroepen zijn autonome nascholingsgroepen

De Boehringer Intervisiegroepen zijn autonome leerlijngroepen die zelfstandig nascholingen organiseren. Intervisiebijeenkomsten vinden plaats in het hele land, waarbij groepen dierenartsen binnen een bepaalde regio en diersoort een aantal malen per jaar samenkomen. Deze leerlijngroepen kennen een volwaardig bestuur, bestaande uit een voorzitter, een penningmeester en een bestuurslid. Zij zorgen voor de planning en invulling van de bijeenkomsten.

 

 

Wat doen de Boehringer Intervisiegroepen?

Het doel van de intervisiebijeenkomsten is het uitwisselen van ervaring en kennis op veterinair gebied in de meest brede zin en de bevordering van intercollegiale contacten voor iedereen die werkzaam is in het veterinaire vakgebied. Daarnaast is het mogelijk accreditatiepunten voor nascholing te krijgen door middel van participatie in deze intervisies. Afhankelijk van de tijdsduur worden een aantal punten toegekend. Een aantal groepen heeft gekozen om een deel van de bijeenkomst te besteden aan intercollegiaal overleg (IOD). Voor deze sessies zijn ook IOD-punten te behalen.

  Meer informatie over Boehringer Intervisie   

 

 

ICOVet ondersteunt Boehringer

ICOVet ondersteunt de accountmanagers van Boehringer Ingelheim en de groepsbesturen bij de organisatie en accreditatie van deze groepen. De groepen maken gebruik van een online groepspagina van ICOVet. De groepspagina is een besloten ruimte op de website van ICOVet, waarin je een overzicht vindt van de agenda van de groep en je bestanden kunt uitwisselen.

Via de kaartfunctie op Zoek en vind groepen vind je een actueel overzicht van alle Boehringer Intervisiegroepen en voorzitters.

Ja, ik wil aansluiten bij een Boehringer Intervisie Leerlijngroep

Contact opnemen met ICOVet kan per mail of telefonisch, mail: boehringer-intervisie@icovet.nl, tel: 088 - 032 18 80 (werkdagen van 9 tot 12 uur).

 Naar de website van Boehringer Ingelheim 

 

 

 

 


Contact 

Telefonisch: 
088 - 032 18 80
Iedere werkdag van 9 tot 12 uur

 

 

Per e-mail:
nascholing@dactari.nl

Adres:
Dactari Dierenartsencoöperatie
Beversestraat 23
5431 SL Cuijk

 

 
 
 

 

Cookie-instellingen